Bij Noten en Superfood koopt u noten, superfood en zuidvruchten voordelig online.

In deze uitgebreide webshop kunt u, als particulier of als bedrijf, een groot assortiment aan noten en superfood kopen. Heerlijke producten die u kunt gebruiken voor in het ontbijt of gewoon bij de borrel. In deze webshop vindt u onder andere:

Noten: – Amandelen, Cashewnoten, Hazelnoten, Macadiama noten, Walnoten, Pistachenoten, Pecannoten, Paranoten

Superfood: – Acaipoeder, Bijenpollen, Camu-Camu poeder, Lucuma poeder.

Zaden: – Zonnebloem pitten, Pompoen pitten, Pijnboompitten, Hennepzaad.

Gedroogd fruit: – Appel, Ananas, Peer.

Zuidvruchten:  Mango

Alle producten hebben hun specifieke eigenschappen. Je kan hier meer over lezen als je naar het product gaat.

Gewone hoeveelheden + verpakking.

In deze webshop bieden we gewone normale hoeveelheden aan. Wij hebben variaties van 150 gram en 300 gram bij noten en zuidvruchten, en variaties van 75, 150 en 300 gram bij het superfood. Al onze producten worden verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. De verpakking is zo gemaakt dat deze na opening ook weer gesloten kan worden. Nu kan het voorkomen dat U een grotere hoeveelheid wilt. Neem dan gerust contact met ons op.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig nieuwe producten toe te voegen. Als u iets zoekt wat wij niet in ons assortiment hebben, laat het daarom weten via info@notenensuperfood.nl. U bepaalt tenslotte wat wij verkopen.

Prijs, kwaliteit en service.

Wij zorgen voor een uitstekende kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs. Alle bestellingen worden binnen 48 uur geleverd. Bestellingen boven de € 25,- worden gratis bezorgd. Bij alle bestellingen onder de € 25,- vragen wij een verzendbijdrage van € 3,-. Alle genoemde prijzen op deze webshop zijn inclusief btw. Heeft u nog een vraag, bel ons en wij staan u graag te woord.

0