Kleine hoeveelheden + verpakking.

Wij hebben er voor gekozen om kleine hoeveelheden aan te bieden. Wij hebben variaties van 150 gram en 300 gram bij noten en zuidvruchten, en variaties van 75, 150 en 300 gram bij het superfood. Al onze producten worden verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. Deze verpakking is na opening weer af te sluiten. Wenst u echter een grotere hoeveelheid dan kunt u het beste even een mailtje sturen.

Wij vinden het belangrijk om regelmatig nieuwe producten toe te voegen. Als u iets zoekt wat wij niet in ons assortiment hebben, laat het daarom weten via info@notenensuperfood.nl. U bepaalt tenslotte ook wat wij verkopen.

Prijs, kwaliteit en service.

Wij zorgen voor een uitstekende kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs. Alle bestellingen worden binnen 48 uur geleverd. Bestellingen boven de € 25,- worden gratis bezorgd. Bij alle bestellingen onder de € 25,- vragen wij een verzendbijdrage van € 3,-. Alle genoemde prijzen op deze webshop zijn inclusief btw. Heeft u nog een vraag, bel ons en wij staan u graag te woord.

0